Nova vodovodna mreža u naselju Donja Tomba

DOO Vodovod i kanalizacija Bar uspijeva da održi planirani investicioni zamah uprkos brojnim nepovoljnim uticajima koji dominanto oblikuju naš privredni ambijent. Stavljajući prioritet na uvažavanju zahtjeva naših korisnika, nedugo nakon što smo uspješno priveli projekat koji je omogućio vodosnabdjevanje u naselju RAP, započeli smo još jedan značajan projekat kada je riječ o poboljšanju vodosnabdjevanja.

 

Naime, ekipe DOO Vodovod i kanalizacija Bar su započele investiciju u cilju zamijene stare dotrajale hidrotehničke instalacije u dužini od  400 metara u naselju Donja Tomba. Pored zamijene vodovodnih cijevi  biće urađeni i novi priključci za sve potrošače na ovom potezu.

 

Realizacijom ovog projekta ćemo stvorili adekvatne tehničke uslove koji će u potpunosti eliminisati  gubitke  na mreži i poboljšati  vodosnabdjevanje potrošača u ovom naselju dugoročno.

 

Ulaganje u infrastrukturu je visoko na našoj listi prioriteta, kad god postoji i najmanja mogućnost da ulažemo u poboljšanje infrastrukture to ćemo i činiti jer samo na taj način gradimo efikasan i održiv sistem vodosnabdjevanja na dobro svih građana Opštine Bar.

 

Izvršni direktor

Mladen Đuričić

.