Obilazak gradilišta rezervoara "Zaljevo"

Izvršni direktor DOO “Vodovod i kanalizacija” Bar, Mladen Đuričić sa saradnicima obišao je juče gradilište novog rezervoara “Zaljevo”. Posjeta je organizovana “radi uvida u do sada izvedene radove na njegovoj izgradnji i upoznavanja sa radovima koje je, prema glavnom projektu, neophodno još izvesti do završetka gradnje”.

Tom prilikom Đuričić je obaviješten da se upravo vrše ispitivanja ugrađene  elektro-mašinske opreme, kao i da su još preostali radovi na uređenju prostora oko rezervoara i postavljanju zaštitne ograde.

“Izraženo je uvjerenje da će rezultati ispitivanja elektro-mašinske opreme biti pozitivni, s obzirom da se radi samo o preciznom podešavanju pojedinih parametara te opreme bitnih za njeno pravilno funkcionisanje, kao i da će u narednih mjesec dana svakako biti završeni i preostali građevinski radovi”.

 

Prekid vodosnabdijevanja naselja Mirošica II

Zbog radova na opravci cjevovoda u Spičanskoj ulici, u Sutomoru dana 12.08.2019 godine , došlo je do prekida u vodosnabdijevanju potrošača dijela naselja Mirošica II i potrošača koji se nalaze u istoimenoj ulici, stabilizacija vodosnabdijevanja se očekuje oko 16,00 časova. 

Molimo potrošače da uvaže razloge prekida u vodosnabdijevanju. 

 

Prekid vodosnabdijevanja potrošača u naselju Zeleni pojas

Dana, 06.08.2019. godine u kasnim večernjim satima do je do kvara na cjevovodu DN 300. 

Ovo je prouzrokovalo prekid u vodosnabdijevanju potrošača u naselju Zeleni pojas

Ekipe " DOO Vodovod i kanalizacija " - Bar su na terenu i rade na otklanjanju kvara. Stabilizacija vodosnabdijevanja se očekuje u popodnevnim satima. 

Molimo potrošače da uvaže ove razloga poremećaja u vodosnabdijevanju. 

Prekid vodosnabdijevanja u naseljima Rap i Bartula

 

Zbog radova na vodovodnoj mreži 07.08.2019.godine u periodu od 09h do 12h doći će do prekida u

vodosnabdijevanju potrošača u naseljima Rap i Bartula

 

Molimo potrošače da uvaže razloga prekida u vodosnabdijevanju. 

 

 

 
-->