Prekid vodosnabdijevanja u ulici Danila Lekića

Zbog hitnih radova na hidrotehničkim instalacijam u petak 26.02.2021 godine u periodu od 12:15h do 15:00h doći će do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulici Danila Lekića u Baru. Bez vode će biti objekti od buvlje pijace do stambeno-poslovnog objekta RelStone.

Molimo potrošače da uvaže razlog prekida u vodosnabdijevanju.

Prekid vodosnabdijevanja u naselja Zagrađe i Haj Nehaj

Zbog havarije na cvjevovodu PVC DN280nn u Spičanskoj ulici došlo je do prekida u vodosnabdijevanju naselja Zagrađe i Haj Nehaj. Radovi će se izvoditi do 16:00h.

Molimo potrošače da uvaže razlog prekida u vodosnabdijevanju.

Prekid u vodosnabdijevanju

Zbog hitnih radova na popravci vodovodne cijevi u Ulici Majora Milovana Mećikukića u naselju Bjeliši, u srijedu 24.02.2021 godine u periodu od 9:00h do 13:00h, doći će do prekida u vodosnabdijevanju dijela potrošača u navedenoj ulici.

Molimo potrošač da uvaže razlog prekida u vodosnabdijevanju.

Prekid u vodosnabdijevanju

Zbog radova na hidrotehničkim instalacijama u četvrtak 25.02.2021 godine u periodu od 8:00h do 12:00h doći će do prekida u vodosnabdijevanju naselja Pobrđe i Gorelac. Bez vode će biti i objekti koji se nalaze uz magistralni put Petrovac - Bar od ulice Save Kovačevića do hotela Sozina, zatim prodavnica "Franca" i stambene zgrade u Sutomorskoj ulici.

 

Molimo potrošače da uvaže razlog prekida u vodosnabdijevanju

VODA SA SVIH IZVORIŠTA ZDRAVSTVENO BEZBJEDNA ZA PIĆE

Prema poslednjim analizama koje su urađene danas, mutnoća iz vode se povukla. Vrijednost mutnoće je u dozvoljenim granicama, tako da je sada voda sa svih izvorišta zdravstveno bezbjedna za piće.

Kao i do sada, naše preduzeće će vršiti stalni nadzor kvaliteta vode i o svim promjenama kvaliteta vode potrošači će blagovremeno biti obavješteni.

 

Zahvaljujemo se potrošačima na razumijevanju.

Prekid vodosnabdijevanja potrošača u naselju Ilino

Zbog radova na hidrotehničkim instalacijama u naselju Ilino, dana 18.02.2021 godine, u periodu od 10:00h do 14:00h, doći će do prekida u vodosnabdijevanju potrošača u naselju Ilino ispod pruge.

Molimo potrošače da uvaže ove razloge prekida vodosnabdijevanja.

 
-->